ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
GeoVision 350 GPS Navigator nudi tehnologijo, ki omogoča potovanja brez zapletov in težav

September 13, 2007

GeoVision 350 GPS Navigator nudi tehnologijo, ki omogoča potovanja brez zapletov in težav

Pri Prestigio Technologies Ltd. so na trg poslali prvo GPS navigacijsko naprav GeoVision 350, ki ima najnovejši SiRF III nabor, 3.5” "touch-screen" zaslon, 300 MHz Intel CPU in 1 GB vgrajenega spomina. GeoVision 350 je prava GPS naprava v liniji teh naprav pri podjetju Prestigio. Je ultra prenosna naprava, lahka za uporabo, narejena predvsem za avto svet, vendar ravno tako primerna za tekače, pohodnike, ribiče, kolesarje in podobno.

Limassol (Cyprus), September 05, 2007 -- Pri Prestigio Technologies Ltd. so na trg poslali prvo GPS navigacijsko naprav GeoVision 350, ki ima najnovejši SiRF III nabor, 3.5” "touch-screen" zaslon, 300 MHz Intel CPU in 1 GB vgrajenega spomina. GeoVision 350 je prava GPS naprava v liniji teh naprav pri podjetju Prestigio. Je ultra prenosna naprava, lahka za uporabo, narejena predvsem za avto svet, vendar ravno tako primerna za tekače, pohodnike, ribiče, kolesarje in podobno.

Prestigio GeoVision 350 GPS NavigatorGeoVision 350 je prava rešitev, ki vam pomaga priti na željeni cilj z kar najmanj napora in stroškov. Ta GPS enota je dovolj kompaktna, da jo lahko nosimo s sabo in ob enem primerna za hitro montažo v avtu. Uporablja moderno platformo z SiRFstarIII naborom, 3.5” "touch screen" zaslonom, 300 MHz Intel CPU, Windows CE 4.2 operacisjkim sistemom, in 1 GB vgrajenega spomina.

Odlične navigacijske zmožnosti naprave GeoVision 350 omogoča SiRFstarIII, ki je najnovejši GPS mikrokontoler chip. SiRFstarIII se razlikuje od ostalih in starejših čipov predvsem po hitrejši "Time to First Fix" (TTFF) funkciji in po zmožnosti pridobivanja in vzdrževanja signala v urbanih in gosto naseljenih predelih. The SiRFstarIII nabor je znan po svoji natančnosti in sledilni tehnologiji.

Naprava uporablja vodenje z glasom, navigacijo "turn-by-turn" ter avtmatsko uporabo in prekalkulacijo obvozov ter stranskih poti. Z visoko kontrastnim  3.5” "touch-screen" TFT zaslonom (320x240), je GeoVision 350 lahko uporabljati v vseh svetlobnih pogojih. Enota ima polnilno lithium-ion baterijo, ki omogoča uporabo do 3 ure. Kompakten GeoVision 350 ima precej velik zaslon vendar en bo zahteval veliko prostora v avtu ali nahrbtniku. V slebih pogojih sprejema GPS signala lahko uporabnik celo namesti zunanjo anteno za boljši sprejem.

"GeoVision 350 ponuja univerzalno kombinacijo napredne navigacije pakirano v kompaktno enoto," je povedal Martin Zeman, generalni direktor za centralno in vzhodno Evropo. "Napravo je zelo lahko uporabljati, in vsak uporabnik računalniških sistemov bo vesel na ikonah baziranega menija.  Od motorista pa do pohodnika, Prestigio GeoVision 350 je idealen za vse. Za ljudi, ki si želijo uživati v lahkotni in natančni GPS navigaciji. "

Naprava ima nameščene mape vzhodne/zahodne Evrope in Rusije ter vsebuje milione zanimivih točk kot so hoteli, restavracije, bencinske črpalke in lokalne zanimivosti. GeoVision ponuja glasovno vodenje v 26. jezikih. Z 1 GB notranjega spomina in hitre USB povezave je nalaganje podrognih map iz računalnika peresno lahko. Paket vsebuje tudi AC adapter, avto adapter, USB kabel, nosilec za vetrobransko steklo in zunanjo anteno.

GPS naprava ima dve (2) leti garancije!

Glavne lastnosti:

  • 30 jezikov za uporabo menijev
  • Natančno vodenje v 26. jezikih
  • Pametno iskanje naslovov
  • Razširjeno planiranje poti
  • Shranjena pretekla potovanja
  • Smart Zoom
  • Smart tipkovnica
  • Tunnel Mode
  • Pedestrian Mode (Pešči) 
  • Točke interesa 
  • 3.5” "touch-screen" TFT zaslon (320x240 pik)
  • SiRF III nabor
  • 300MHZ CPU
  • Vgrajena antena
  • 1 GB vgrajenega spomina
  • USB
  • SD čitalec kartic 
  • Vgrajen zvočnik (1.5 W)
  • Nosilec za vetrobransko steklo 
  • Windows CE 4.2 OS
  • Nameščene mape Zahodne/Vzhodne Evrope ter Rusije


Slike naprave:
http://marketing.prestigio.com/PR/Pictures/GPS/

Za več informacij obiščite www.prestigio.com.

Vse blagovne znamke so last njihovih ponosnih lastnikov.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.