ASBIS novice

Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Februar 05, 2019
ASBIS ponovno vrača TOSHIBA prenosnike na slovensko tržišče. Prenosniki so ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
GeoVision 350 GPS Navigator nudi tehnologijo, ki omogoča potovanja brez zapletov in težav

September 13, 2007

GeoVision 350 GPS Navigator nudi tehnologijo, ki omogoča potovanja brez zapletov in težav

Pri Prestigio Technologies Ltd. so na trg poslali prvo GPS navigacijsko naprav GeoVision 350, ki ima najnovejši SiRF III nabor, 3.5” "touch-screen" zaslon, 300 MHz Intel CPU in 1 GB vgrajenega spomina. GeoVision 350 je prava GPS naprava v liniji teh naprav pri podjetju Prestigio. Je ultra prenosna naprava, lahka za uporabo, narejena predvsem za avto svet, vendar ravno tako primerna za tekače, pohodnike, ribiče, kolesarje in podobno.

Limassol (Cyprus), September 05, 2007 -- Pri Prestigio Technologies Ltd. so na trg poslali prvo GPS navigacijsko naprav GeoVision 350, ki ima najnovejši SiRF III nabor, 3.5” "touch-screen" zaslon, 300 MHz Intel CPU in 1 GB vgrajenega spomina. GeoVision 350 je prava GPS naprava v liniji teh naprav pri podjetju Prestigio. Je ultra prenosna naprava, lahka za uporabo, narejena predvsem za avto svet, vendar ravno tako primerna za tekače, pohodnike, ribiče, kolesarje in podobno.

Prestigio GeoVision 350 GPS NavigatorGeoVision 350 je prava rešitev, ki vam pomaga priti na željeni cilj z kar najmanj napora in stroškov. Ta GPS enota je dovolj kompaktna, da jo lahko nosimo s sabo in ob enem primerna za hitro montažo v avtu. Uporablja moderno platformo z SiRFstarIII naborom, 3.5” "touch screen" zaslonom, 300 MHz Intel CPU, Windows CE 4.2 operacisjkim sistemom, in 1 GB vgrajenega spomina.

Odlične navigacijske zmožnosti naprave GeoVision 350 omogoča SiRFstarIII, ki je najnovejši GPS mikrokontoler chip. SiRFstarIII se razlikuje od ostalih in starejših čipov predvsem po hitrejši "Time to First Fix" (TTFF) funkciji in po zmožnosti pridobivanja in vzdrževanja signala v urbanih in gosto naseljenih predelih. The SiRFstarIII nabor je znan po svoji natančnosti in sledilni tehnologiji.

Naprava uporablja vodenje z glasom, navigacijo "turn-by-turn" ter avtmatsko uporabo in prekalkulacijo obvozov ter stranskih poti. Z visoko kontrastnim  3.5” "touch-screen" TFT zaslonom (320x240), je GeoVision 350 lahko uporabljati v vseh svetlobnih pogojih. Enota ima polnilno lithium-ion baterijo, ki omogoča uporabo do 3 ure. Kompakten GeoVision 350 ima precej velik zaslon vendar en bo zahteval veliko prostora v avtu ali nahrbtniku. V slebih pogojih sprejema GPS signala lahko uporabnik celo namesti zunanjo anteno za boljši sprejem.

"GeoVision 350 ponuja univerzalno kombinacijo napredne navigacije pakirano v kompaktno enoto," je povedal Martin Zeman, generalni direktor za centralno in vzhodno Evropo. "Napravo je zelo lahko uporabljati, in vsak uporabnik računalniških sistemov bo vesel na ikonah baziranega menija.  Od motorista pa do pohodnika, Prestigio GeoVision 350 je idealen za vse. Za ljudi, ki si želijo uživati v lahkotni in natančni GPS navigaciji. "

Naprava ima nameščene mape vzhodne/zahodne Evrope in Rusije ter vsebuje milione zanimivih točk kot so hoteli, restavracije, bencinske črpalke in lokalne zanimivosti. GeoVision ponuja glasovno vodenje v 26. jezikih. Z 1 GB notranjega spomina in hitre USB povezave je nalaganje podrognih map iz računalnika peresno lahko. Paket vsebuje tudi AC adapter, avto adapter, USB kabel, nosilec za vetrobransko steklo in zunanjo anteno.

GPS naprava ima dve (2) leti garancije!

Glavne lastnosti:

 • 30 jezikov za uporabo menijev
 • Natančno vodenje v 26. jezikih
 • Pametno iskanje naslovov
 • Razširjeno planiranje poti
 • Shranjena pretekla potovanja
 • Smart Zoom
 • Smart tipkovnica
 • Tunnel Mode
 • Pedestrian Mode (Pešči) 
 • Točke interesa 
 • 3.5” "touch-screen" TFT zaslon (320x240 pik)
 • SiRF III nabor
 • 300MHZ CPU
 • Vgrajena antena
 • 1 GB vgrajenega spomina
 • USB
 • SD čitalec kartic 
 • Vgrajen zvočnik (1.5 W)
 • Nosilec za vetrobransko steklo 
 • Windows CE 4.2 OS
 • Nameščene mape Zahodne/Vzhodne Evrope ter Rusije


Slike naprave:
http://marketing.prestigio.com/PR/Pictures/GPS/

Za več informacij obiščite www.prestigio.com.

Vse blagovne znamke so last njihovih ponosnih lastnikov.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.