ASBIS novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ...
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
Logic3 izbral ASBIS skupino za distribucijo ikonične avdio kolekcije v 29 državah EMEA regije

Julij 18, 2012

Logic3, distribucijska pogodba

Logic3 izbral ASBIS skupino za distribucijo ikonične avdio kolekcije v 29 državah EMEA regije

ASBIS skupina je postala distribucijski partner Ferrari by Logic3 kolekcije visoko zmogljivih slušalk in zvočniških sistemo v 29 državah EMEA regije

ASBIS skupina je postala distribucijski partner Ferrari by Logic3 kolekcije visoko zmogljivih ušesnih in naglavnih slušalk ter zvočniških sistemov v 29 državah EMEA regije

Logic3 je danes objavil, da je bila ASBIS skupina izbrana za distribucijo ikonične Ferrari by Logic3 kolekcije, vodilnih avdio izdelkov v svetovnem merilu, v Albaniji, Armeniji, Azerbajdžanu, Belorusiji, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, Hrvaški, Cipru, Češki, Estoniji, Gruziji, Madžarski, Kazahstanu, Kosovu, Kirgizistanu, Latviji, Litvi, Makedoniji, Moldaviji, Črni Gori, Poljski, Romuniji, Srbiji, Slovaški, Sloveniji, Tadžikistanu, Turkmenistanu, Ukrajini in Uzbekistanu. Širok asortima ušesnih in naglavnih slušalk ter zvočniških sistemov z dockom odraža Ferrarijevo odličnost in kakovost, tako na cesti kot tudi motoršportu, prinaša superirorno avdio zmogljivost in atraktivno obliko.

Razkriti na CES-u 2012 so poželi ogromno pohval in prejeli nagrado "iLounge Best of Show award" za oblikovno zasnovo izdelka. Logic3 skupaj s Ferrarijem dokazuje dolgoletno strast in željo po izdelavi najboljših avdio izdelkov na tržišču.

ASBIS skupina bo Ferrari by Logic3 avdio izdelke pričela prodajati preko premium trgovcev v 29 državah EMEA regije v prihodnjih tednih.

Ferrari by Logic3 obsega dve kolekciji s prepoznavnima imenoma:

  • Scuderia Ferrari kolekcija pri kateri je navdih iz tekmovanja, hitrosti in tehnoloških inovacij ekipe F1. Vsak izdelek ima prepoznavne oblikovne poteze iz Ferrari dirkalnih avtomobilov. Kolekcija ima ekskluzivno Scuderia Ferrari značko, ki odraža vizijo zmogljivosti, tehnologijo in moč.
  • Ferrari Cavallino kolekcija je nastala po emotivni vožnji Ferrarijevih brezčasnih GT cestnih avtomobilov. Premium teksture in materiali v kombinaciji z vrhunsko obliko ustvarijo neprimerljiv luksuzni ter estetsko lep izdelek. Kolekcija je opremljena z zaslužno slavno značko "poskočnega konjička", ki opredeljuje odličnost, eleganco in je resnično ikonična. 

Ashvin Patel, CEO, Ferrari by Logic3, je povedal: “Zelo smo zadovoljni, da smo za distribucijskega partnerja Ferrari by Logic3 kolekcije izbrali ASBIS. Asbis nas je prepričal s svojim razumevanjem tržišča in sposobnostjo, da zgradi in ohrani naše vrednote in ambicije za blagovno znamko.

Marek Horyl, COO, ASBISC Enterprises PLC, je povedal: “Veselimo se sodelovanja s Ferrari by Logic3 in prodaje izjemnih avdio izdelkov na naših tržiščih navdušenim kupcem. Ferrari by Logic3 lahko računa na našo zanesljivost, strokovnost in profesionalnost v prodaji in marketingu.

Ob priložnosti, da se nova kolekcija avdio opreme lahko prične graditi pri temeljih, je Logic3 sodeloval z visoko cenjenimi avdio oblikovalci. Končni rezultat sodelovanja so unikatni avdio izdelki, ki vodijo ikonično italijansko Ferrari dediščino na novo življenjsko pot. Ferrarijeva ekipa je skozi celoten proces tesno sodelovala z Logic3 kar se z značilnim Ferrari stilom, obliko in osebnostjo, odraža pri vsakem izdelku.

Za več informacij obiščite www.ferrari-by-logic3.com.

Več o podjetju ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno znanih proizvajalcev kot so Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Apple, Dell, Toshiba, Acer, Lenovo and Hitachi. Podjetje ima podružnice v 29 državah, več kot 1240 zaposlenih in več kot 26000 aktivnih kupcev v 85 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2011 je bil 1,48 bilijona dolarjev. Za več informacij obiščite 
www.asbis.com.

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.