ASBIS novice

Oktober 08, 2018
Nadgradite vaš sistem z nagrajenimi AMD-tehnologijami, prilagojenimi ...
Junij 07, 2018
Intel praznuje 40. obletnico prvega 8086 procesorja z objavo nove 8. generacije ...
Maj 08, 2018
ASBIS bo sodeloval na drugem največjem IT sejmu »Computex«, ki bo v glavnem ...
April 16, 2018
27.3.2018 - INFINIDAT je predstavil nov portfelj produktov: InfiniBox F6212, ...
April 11, 2018
Predstavitev Prestigio Multiboarda, Digital Signage-a ter videokonferenčne ...
Februar 09, 2018
Kaj se zgodi, če združite na enem čipu najnaprednejši procesor, namenjen za ...
AMD Fusion pospešene procesorske enote prejele prestižno nagrado "2011 Best Choice of COMPUTEX TAIPEI"

Maj 26, 2011

AMD, Procesor

AMD Fusion pospešene procesorske enote prejele prestižno nagrado "2011 Best Choice of COMPUTEX TAIPEI"

Podjetje AMD je prejelo prestižno nagrado v IT industriji, 2011 Best Choice of Computex TAIPEI Award za pospešene procesorske enote (APU) Fusion v kategoriji Računalnik & Sistem.

KUPITE ONLINE 

AMD izdelki 
v ASBIS  B2B spletni trgovini Buy online at ASBIS B2B e-Shop 

 


Podjetje AMD (NYSE: AMD) je danes prejelo prestižno nagrado v IT industriji, “
2011 Best Choice of Computex TAIPEI Award” za pospešene procesorske enote (APU) v kategoriji Računalnik & Sistem.

Nagrado je podelilo združenje Taipei Computer Association, vodilni akter v IT industriji in sejmih na Tajvanu, ki jih je ocenila skupina vladnih predstavnikov, akademikov, raziskovalnih analitikov, svetovnih medijev, odgovornih urednikov in IT strokovnjakov.

AMD Fusion APU pospešene procesorske enote imajo popolnoma nov pristop k oblikovanju procesorjev in zmorejo obdelati zahtevne delovne obremenitve in tekoč prikaz zahtevnih vizualnih učinkov v prenosnih napravah z dolgo življenjsko dobo baterije. AMD Fusion pospešena procesorska enota je v praksi enojedrna združitev procesorja, grafične kartice, 3D pospeševalnikov in dekoderjev, ki zmorejo obdelati današnje HD video vsebine, 3D in zahtevne delovne naloge.

“Počaščeni smo za prejeto nagrado združenja Taipei Computer Association, ki je odraz naših prizadevanj in odličnosti AMD Fusion APU izdelkov,” je povedal Andy Tseng, AMD Podpredsednik in Generalni direktor na Tajvanu. “AMD Fusion APUs procesorske enote so v IT industriji že zelo prepoznavne kot kreativni in inovativni izdelki. Ta nagrada dokazuje, kako pomembno je prisluhniti našim strankam in oblikovati izdelke v skladu z njihovimi potrebami.”

Nagrada "Best Choice of COMPUTEX TAIPEI Award" se podeljuje za posebne dosežke, izdelke in nove tehnologije že od leta 2002 in je najpomembnejši dogodek sejma COMPUTEX TAIPEI, drugega največjega ICT sejma na svetu. 

AMD in ostali nagrajeni izdelki bodo predstavljeni v "Best Choice Award" paviljonu na prihajajočem sejmu Computex 2011. Ostali AMD-jevi izdelki bodo razstavljeni tudi na razstavnem prostoru# L0617 v TWTC Nangang razstavni hali. Za več informacij o AMD 2011 Computex, obiščite portal dogodkov.

Za razvijalce, ki želijo izvedeti več o novih APU procesorskih enotah in heterogenemu procesiranju, bo AMD priredilo konferenco AMD Fusion Developer Summit (AFDS) od 13. do 16. junija na Bellevue-ju v, Washingtonu. Udeleženci bodo lahko sodelovali v interaktivnih zasedanjih in laboratorijih, da bodo poglobili znanje o programobilnosti naprednih procesorskih (CPU) in grafičnih (GPU) enot, ter razširili razumevanje kako programske aplikacije v celoti izkoristijo paralelno procesorsko moč APU pospešenih procesorskih enot in izkoristijo moč super računalnika v vsakdanjih računalniških opravilih.

Dodatni viri

 

 

 

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.