ASBIS novice

Januar 14, 2024
Vroča ponudba: Izkoristite posebno akcijo podjetja AENO za vrhunske modele ...
Oktober 29, 2023
ASBIS širi pokritost Pure Storage na 9 novih držav v srednji in vzhodni Evropi. ...
Avgust 29, 2023
AENO, priznana in napredna znamka na področju gospodinjskih aparatov, je ...
November 17, 2022
Obsežen portfelj strežnikov in sistemov za shranjevanje, ki jih poganjajo ...
November 04, 2022
Prvi igralni grafični procesorji na svetu s tehnologijo Chiplet. Grafika serije ...
September 26, 2022
AENO, mlada dinamična blagovna znamka pametnih gospodinjskih aparatov, širi ...
September 15, 2022
Nov strežnik 8U z grafičnimi procesorji NVIDIA H100/A100 povečuje zmogljivost ...
Julij 12, 2022
Distributer z dodano vrednostjo je znatno povečal bazo strank za svojega ...
Julij 04, 2022
Loewe je vrhunska blagovna znamka za televizorje, prepoznavna po svojih ...
Junij 29, 2022
ASBIS bo svojim strankam v regiji EMEA ponudil omrežne rešitve Edgecore
SonicWall s podpisom nove pogodbe s skupino ASBIS razširja distribucijo v države srednje in vzhodne Evrope

SonicWall s podpisom nove pogodbe s skupino ASBIS razširja distribucijo v države srednje in vzhodne Evrope

PRESS RELEASE – January 15, 2018

SANTA CLARA, Kalifornija — SonicWall, zaupanja vreden varnostni partner, ki ščiti več kot milijon omrežij po vsem svetu, napoveduje novo partnerstvo z ASBIS-om, evropskim distributerjem z dodano vrednostjo (VAD) in strokovnjakom za svetovno informacijsko in komunikacijsko tehnologijo (ICTS), da bi svoje poslovanje razširil v strateške srednjeevropske države CEE).

"ASBIS je zavezan, pameten in varen distributer, ki bo lahko zvišal rast SonicWall-a v Evropi," je dejal višji podpredsednik SonicWall-a in Chief revenue oficer Steve Pataky. "Njihovi distribucijski kanali so hitri, zanesljivi in ​​zaupanja vredni, kar bo organizacijam v teh državah močno pomagalo braniti svoja omrežja, podatke in stranke". 

Sporazum bo SonicWall-u omogočil širok dostop do številnih držav srednjeevropske vzhodne Evrope, vključno z Belorusijo, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Ciprom, Češko, Estonijo, Grčijo, Madžarsko, Latvijo, Litvo, Malto, Poljsko, Romunijo, Rusijo, Srbijo, Slovaško, Slovenijo, Ukrajino in Kazahstanom.

"Sodelovanje s SonicWall-om je eden od dobrih primerov "win-win" strategije, zlasti pri povečanju razvoja na velikem varnostnem trgu naše regije," je povedal Yuri Ulasovich, vodja COO pri podjetju ASBIS Enterprises. "Cybersecurity je pomemben del vsakega podjetja - pomembnost, ki se bo vsako leto povečevala. SonicWall rešitve pomagajo nam in našim partnerjem ponujati eno izmed najboljših rešitev za kibernetsko varnost organizacijam v Evropi in zunaj nje."

"Sporazum vključuje distribucijo vseh varnostnih rešitev SonicWall-a – vključno s cloud-based, multi-engine Capture Advanced Thread Protection sandbox storitvijo – strojno opremo, ter modelom Security as a Service  (SECaaS) za zagotavljanje varnostnih storitev.

Sporazum o distribuciji se bo začel januarja 2018.

Več informacij

Če želite izvedeti več o možnostih partnerstva z SonicWallom learn more about opportunities to partner with SonicWall, please visit:

Za več informacij, obiščite: SonicWall na Twitterju

O SonicWall-u 

SonicWall se že več kot 25 let bori proti industrijski kiber kriminalni industriji, brani mala, srednja podjetja in podjetja po vsem svetu. Podprto z raziskavami SonicWall Capture Labs, nagrajenimi rešitvami za odkrivanje in preprečevanje v realnem času, skupaj z resničnimi viri več kot 18.000 partnerjev zvestega kanala po vsem svetu, so hrbtenica, ki zagotavlja varnost več kot milijon poslovnih in mobilnih omrežij ter njihove e-pošte, aplikacije in podatke.

Ta kombinacija izdelkov in partnerjev je omogočila avtomatizirano rešitev odkrivanja in preprečevanja kršitev v realnem času, prilagojena posebnim potrebam več kot 500.000 organizacij v več kot 150 državah. Ta podjetja se lahko učinkovitejša in jih je manj strah za varnost.

Za več informacij obiščite www.sonicwall.com.

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.