ASBIS novice

Avgust 08, 2019
Procesorji AMD EPYC ™ druge generacije so nova vrsta strežniških procesorjev, ...
Junij 14, 2019
Beloruski startup Clevetura LLC je razvil intuitivno tipkovnico, tehnologijo, ...
Maj 03, 2019
AMD
AMD načrtuje, integrira in razvija visoko zmogljivo računalniško in grafično ...
April 22, 2019
INFINIDAT je pred kratkim objavil rešitev Metro Cluster InfiniBox Always On za ...
Marec 19, 2019
Seagate zagotavlja zanesljive rešitve za shranjevanje za vsa nadzorna okolja. ...
Marec 06, 2019
Seagate ostaja zavezan k zagotavljanju celotnega portfelja izdelkov Exos ™
Februar 06, 2019
CloudFest 2019 je največji in najpomembnejši cloud, global hosting in internet ...
Januar 16, 2019
SPOROČILO ZA JAVNOST - 16. januar 2019, Limassol, Ciper
ASBIS distributer OCZ SSD pogonov

Oktober 19, 2011

OCZ, distribucija

ASBIS distributer OCZ SSD pogonov

OCZ je sklenil pogodbo s podjetjem ASBIS za distribucijo OCZ pogonov v EMEA regiji.

Limasol (Ciper), 19. oktober 2011 - ASBISc Enterprises Plc. (WSE: ASBIS), vodilni distributer IT izdelkov v EMEA regiji, Srednjem Vzhodu in Afriki ter OCZ Technology Group, Inc. (Nasdaq: OCZ), vodilni oblikovalec, izdelovalec in distributer visoko zmogljivih in zanesljivih SSD pogonov in premium računalniških komponent, sta danes sklenila pogodbo za distribucijo OCZ SSD pogonov v EMEA regiji. 

"Želimo izkoristiti vse prednosti EMEA tržišča in povečati prisotnost naših izdelkov na tržišču. Podjetje OCZ se je odločilo za sodelovanje z ASBIS-om, ker so v zadnjem desetletju postali vodilni distributer v Evropi, Srednjem Vzhodu in Afriki ter so idealen poslovni partner. EMEA regija je ključno tržišče in v zadovoljstvo nam je, da smo podpisali pogodbo z vodilnim distributerjem IT izdelkov v Evropi", je povedal Joost Van Leeuwen, Marketing direktor, OCZ Technology Group.

"Veselimo se sodelovanja s podjetjem OCZ Technology. S strokovnim znanjem OCZ-ja pri razvoju in trženju vodilnih SSD izdelkov in široko Asbis-ovo distribucijsko mrežo v EMEA regiji smo prepričani v velik uspeh. ASBIS ima veliko izkušenj pri distribuciji pomnilnikov in izdelkov za shranjevanje podatkov, zato so OCZ visoko kakovostni izdelki logična izbira, ki bo zadovoljila celotno povpraševanje tržišča in zadovoljstvo kupcev. ", - Konstantin Smetanin, Produktni vodja, ASBISC Enterprises Plc.

OCZ asortima SSD pogonov je razdeljen na visoko kakovostne izdelke za delovne postaje z vgrajenim SandForce kontrolerjem in unikatnim dizajnom kot je Agility 3, Vertex 3 in SSD z vmesnikom PCI-Express RevoDrive 3, izdelke za široko potrošnjo in prenosnike kot so modeli Solid 3, Onyx ali Nocti in SSD pogone za poslovno okolje kot je serija IBIS z vmesnikom HSDL ali PCI-Express.

Podjetje OCZ je razvilo pogon Synapse in RevoDrive Hybrid, ki je s hitrostjo prenosa podatkov podoben SSD pogonu, po kapaciteti pa klasičnemu trdemu disku. 

Več o podjetju ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) s sedežem na Cipru je specialist za distribucijo IT izdelkov svetovno znanih proizvajalcev, kot so Intel, AMD, Seagate, Western Digital, Samsung, Microsoft, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo in Hitachi. Podjetje ima podružnice v 26 državah, več kot 1200 zaposlenih in več kot 32000 aktivnih kupcev v več kot 70 državah po svetu. Ustvarjen promet v letu 2010 je bil 1.43 bilijona ameriških dolarjev, Za več informacij obiščite spletno stran podjetja www.asbis.com

Več o podjetju OCZ Technology Group, Inc.

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2002, v San Joseju, OCZ Technology Group, Inc. (OCZ), je vodilni oblikovalec, izdelovalec in distributer visoko zmogljivih in zanesljivih SSD pogonov in premium računalniških komponent. OCZ ima strokovno znanje za razvoj hitrih pomnilnikov in želijo postati vodilni na tržišču SSD pogonov - tehnologijo ki tekmuje s klasičnimi trdimi diski. SSD pogoni so hitrejši, zanesljivejši, se manj grejejo in porabijo manj energije kot trdi disk, ki je vgrajen v povprečen računalnik. Za več informacij obiščite: www.ocztechnology.com

Disclaimer:The information contained in each press release posted on this site was factually accurate on the date it was issued. While these press releases and other materials remain on the Company's website, the Company assumes no duty to update the information to reflect subsequent developments. Consequently, readers of the press releases and other materials should not rely upon the information as current or accurate after their issuance dates.